När blir man egentligen få sin miljon?

När är det min tur att få en miljon på kontot? Det känns som det är en fråga många ställer sig själva när de driver företag. Det skulle ju inte sitta fel….

Omsättning = miljon ?

Det är självklart att vissa entreprenörer anser att det är så man mäter lycka. Klart att ekonomin skapar förutsättningar att köpa in prylar….men behövs allt sådant? För mig har lusten om miljonen på kontot speglat frågan ”hur mycket omsätter du?”. En fråga som man, som entreprenör, oftast får. Beroende på hur personen ställer frågan och i vilket sammanhäng, känns det ibland som att ekonomin är viktigare än vad jag gör. Jag ställer mest den frågan vid bolag som funnits ett tag och se deras tillväxtintresse. En gång när jag ställde den frågan till en entreprenör fick jag en ordentlig utskällning, men jag menade inget illa. Haha, men det känns som att jag fick en rejäl tankeställare efter det.

Men varför är det så intressant att fråga om företags omsättning? Jag har nu börjat fundera mer på att ställa fråga, vad anser du att du göra för nytta med ditt företag? Det jag har fått uppleva är att många entreprenörer startar företag men har inget speciellt syfte. Det anser jag är lite tråkigt. Samtidigt, vem är jag att döma? Men tror du att jag kommer få något bra svar tillbaka?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.