Entreprenörden logo

Prins Daniels Fellowship – Prins Daniels Entreprenörsdag

För ett tag sedan fick jag en inbjudan till Prins Daniels Entreprenörsdag. I samma veva kom ett mail ifrån SEB, Belgin Fortaci, att dem hade nominerat mig till den dagen och ville bjuda in mig till en lunch innan hela Prins Daniels Entreprenörsdag drar igång. Spännande!

Lunch på SEB

Vi var två representanter från Uppsala som vandrade tillsammans till SEBs huvudkontor i Stockholm. Dagen började med en fotografering och lunch tillsammans med 13 andra inspirerande kvinnor. En gigantisk Caesarsallad och fantastiska tryfflar bjöds under lunchen. Jag hann diskutera ett och annat med flera av entreprenörerna. En diskussionspunkt som var varm handlade om semester och ledighet. Intressant hur andra såg på det…..I alla fall därefter blev det promenix i samlad trupp till IVA, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien. Nu var det dags!

Prins Daniels Entreprenörsdag

Precis innan vi fick sätta oss i Wallenbergsalen var det kaffemingel. Då hann jag hälsa på många inspirerande entreprenörer från hela Sverige. Ganska häftigt att se Sveriges entreprenörselit samlad på en plats.

Prins Daniels Entreprenörsdag började med ett välkomsttal från Prins Daniel, han har verkligen glimten i ögat! Därefter intervjuade moderatorn, Mia Odabas, entreprenörerna Ashkan Pouya, Anna Stenberg, Jane Walerud och Filip Engelbert. Det avrundades med en paneldiskussion.

När alla sprang vidare till kaffet passade jag på att springa till prins Daniel för en selfie –
här är det fantastiska resultatet!

Rundabordssamtal

Vi var 9 stycken entreprenörer runt bordet som diskuterade om försäljning. Alla entreprenörer hade olika bakgrund och hade kommit olika långt. Däremot hade majoriteten av bolagen någon form av energiinnovation. Kändes som att jag var en udda fågel, men jag hoppas att jag kunde bidra i någon fråga i alla fall. Min grupp fick äran att ha med Ashkan Pouya i vår grupp –  klockren människa!

Diskussionerna gick väldigt fort och två timmar bara flög förbi. Det var skönt att alla entreprenörer öppnade upp sig och vi kunde prata/bolla om många aspekter. Efter diskussionerna hade vi en samling i Wallenbergsalen för en avrundning. Sedan var det dags för middag!

Middagen

Middag var väldigt avslappnad och det kändes som alla verkligen njöt av stunden. Alla var väldigt pratsamma och inte enbart om sig själva utan verkade intresserade av personen bredvid. Det som jag verkligen tyckte om, är att ingen höll på med telefonerna….alla var verkligen i ”nuet”.

Under middagen höll Fredrik Härén. Ett väldigt roande men det kändes helt ”spot on”. Måste få höra Fredrik igen! Middagen avrundades med en bild med mitt fantastiska bordssällskap och så hoppade även Prins Daniel in i vår bild.

 

Överlag… en helt fantastisk dag. Förutom mycket skratt, inspiration och nya kontakter var det en dag som var väldigt välkomnade. Svenska entreprenörseliten samlade och bollade med varandra – och jag fick vara med om det! Jag kunde verkligen ställa vilken fråga som helt och fick ett, förhoppningsvis, ärligt svar tillbaka. Återigen, det bästa var att alla var ”här och nu” ingen höll på med sin dator eller telefon… Det var skönt för själen att se det.

Jag är väldigt tacksam att jag fick uppleva denna dag. Tack SEB och Prins Daniels Fellowship!

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv