Entreprenörden logo

Ditt ledord under 2020

Vilket ledord vill du förknippa med 2020? För mig kommer det bli ”själv-omhändertagande”, ett eget påhittat ord men det ska spegla att jag ska ta mer hand om mig under 2020.

Vi har nu passerat en vecka under 2020 och det är absolut tid att bestämma sig hur man vill ha sitt 2020. Jag, och många med mig, skriver långa listor ”mina mål”, ”detta vill jag uppnå” osv osv.. Men jag har nu börjat inse att ibland är det bra att fokusera på en sak och ibland är det väldigt bra att fokusera på sig själv.

Hittills har jag haft mig själv väldigt långt ner på prioriteringslistan vilket gjorde att det har blivit extremt tungt under många perioder. Under 2018-2019 upplevde jag många tunga panikångestattacker och det är en hemsk upplevelse när de kommer. Det har absolut blivit bättre sedan konkursen blev klar förra sommaren, men jag vill inte må så dåligt som jag gjorde då. Därför ska 2020 innebära att jag måste tänka mer på vad jag vill och hur jag mår. Det känns så konstigt att meddela det när jag inte gjort det, men nu när det är skrivit – måste jag bevisa att det kommer gå!

Efter tolvslaget vid nyår berättade jag det för mina vänner och såg en lättnad hos dem. Det bör ju betyda att jag har tänkt rätt =)

Så, hur vill du att 2020 ska prägla dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv