Entreprenörden logo

Entreprenörs citat – Winston Churchill

Veckans citat kommer från Churchill, ett citat som jag tänker får vara mantrat för 2020. För oss entreprenörer och företagare är det viktigaste att inte tappa entusiasmen, gör man det har man tappat det viktigaste. Många vill bli framgångsrika men många förstår inte heller att de framgångsrika människorna har kämpat, jobbat, slitit väldigt hårt för att nå dit dem vill.

Under sin resa så har de absolut stött på misstag, ibland kanske liknande som förra gången men dem har lärt sig att parera och undvika dem. Därför är de som lyckats att bli framgångsrika – dem som tagit sig från misslyckande till misslyckande utan att förlora entusiasmen.

Därför kan det vara dags för en paus och begrunda ? det man har gjort – kanske en förändring bör ske? Men framgång är verkligen att ta sig fram, från misslyckande till misslyckande utan att förlora entusiasmen.

Vad tycker du? Håller du med ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv