Entreprenörden logo

Entreprenörs citat – Hillary Clinton

Hillary Ciltons citat ”När du slås ned, res dig direkt och lyssna aldrig på någon som säger att du inte kan eller borde fortsätta” är ett fantastisk citat. På något vis är det så få ord som betyder så enormt mycket. Jag gillar citat som egentligen är så självklara – för denna är ju det. Varför skulle jag inte resa mig upp och fortsätta kämpa? För många personer är det inte så självklart.

Jag har denna vecka läst om 2 böcker, den ena är ”Hellre arg än död” och ”Ryck upp mig!”. Det är två böcker som båda involverar psykisk hälsa. Ett ämne som på något vis fortfarande är lite tabubelagt, speciellt hos oss entreprenörer och företagare.

För varje gång jag läser dessa två böcker får jag nya infallsvinklar och börjar inse hur komplicerad den psykiska hälsan är. Varför kan inte person X resa sig upp och fortsätta kämpa, det är ju bara att göra ”så här”. Men det är svårare än så!

Därmed gillar jag detta citat – det är så starkt och mäktigt. Vad tycker du om det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv