Entreprenörden logo

Entreprenörs citat – Oprah Winfrey

Ett starkt citat från en stark kvinna – Oprah!

Varje gång som du konstaterar vad du vill eller tror på så är du den första som hör det. Det är ett meddelande till både dig själv och andra om vad du tror är möjligt. Begränsa aldrig dig själv.”

Det är så många människor oavsett entreprenörer/företagare eller inte som går miste om mycket. Anledningarna kan absolut vara många, men jag tror att den största anledningen är främst för att man inte tror ”det” är möjligt. ”Inte ska väl jag” ”Nej, det där är omöjligt” ”Åh vet inte om jag vågar”. Många gånger är det rädslan i sig som begränsar oss, vilket oftast grundar sig i att man inte tror det är möjligt. Skulle man tro det är möjligt skulle inte rädslan eller klumpen i magen finnas hos oss. Därför gillar jag verkligen detta citat – begränsa aldrig dig själv. De flesta gångerna rädslan och känslan av att det inte är möjligt uppstår är för att man inte har testat. Tänk om du testar och sedan är det möjligt? Wow!

Men det är absolut inte så enkelt – det är alltid lätt att rådgiva andra än att göra det själv. Jag trodde i början av min entreprenörsresa att allt är möjligt och allt löser sig direkt. Däremot har jag, med tiden, fått lära att allt är i princip möjligt men det tar tid och det krävs uthållighet – men det är en annan diskussion.

Min uppmaning till dig är just att inte begränsa dig. Testa något nytt, testa något annorlunda för att magiska saker kan hända!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv