Entreprenörden logo

En reflektion – för vem gör jag allt det här för egentligen?

Vem gör jag allt det här för? 🤔 Jag menar min tid i bolag, mina bolag och mina projekt….
Efter en vecka med extremt mycket känslor, reflektioner, delningar mellan de entreprenörsvänner, tårar, ångest så har jag landat lite. Jag är ändå förvånad över hur hårt det slog. Det har varit en känslomässig bergochdalbana som exploderade lite i tisdags – gav mig en migrän, men känslorna kom ut. Jag tror att många känslor, inte enbart kring Ludwigs död, utan mycket mörker som jag tryckt inom mig kom ut.

Återigen blev jag påmind över hur skört livet är, tyvärr för andra gången. Första gången var när pappa dog och nu när entreprenörsvän går bort…. Men när sådant händer, slår verkligheten mig och tankarna kommer…

❕Varför gör jag allt det här?
❕För vem gör jag allt det här egentligen?
❕Är mitt liv verkligen så bra som jag vill?
❕ Vad är viktigt här i livet egentligen ?

Jag vet inte om du har sådana tänker eller känner så ibland? Jag brukar inte ha det, om inte verkligheten slår mig. Men svaren landar alltid i – till dem jag älskar. Men frågan är, sårar jag dem mer med att jobba mycket eller inte alltid ha tis, för jag satsar på mina drömmar?
Ja… det är nog så…

Så jag ska bli bättre – men tänk att det behövs en hemsk händelse för att få en att vakna upp.

Har du tänkt mycket kring detta ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv