Entreprenörden logo

Entreprenörddagen eventet

Entreprenörddagen eventet föddes och det känns helt fantastiskt. I april i år började jag fundera kring event för nya entreprenörer och företag. Speciellt för personer som aldrig har drivit bolag förut och har många funderingar. Det gjorde att jag började leta efter event men fann i princip inga. Många event är inriktat till entreprenörer med större bolag och som är väletablerade. Eventet är även knutna till en specifik stad, men jag vill mer än så. Det gjorde att tanken kring Entreprenörddagen eventet började gro. Jag började kontakta olika potentiella partners och sätta upp en agenda. Jag frågade även runt om det fanns ett intresse – och det gjorde det!

Resultatet av arbetet!

IMG_3414Resultatet blev Entreprenörddagen den 3 juni 2016. Det är första gången jag höll det men fler kommer det komma. Dagen var fantastisk! Deltagarna var entreprenörer från Stockholm och Uppsala. De kom från olika företag, branscher och företagsstadier. Blandningen gjorde att vi kunde diskutera och utbyta erfarenheten väldigt lätt. Eventet höll på under sju timmar och jag vet inte vart den tiden tog vägen. Jag diskuterade med några deltagare efteråt och jag förstår att jag måste göra det igen. Många deltagare tyckte det var skönt att få prata med personer i sin egen ålder och som var i samma sits som en själv. Unga entreprenörer har inte alltid människor att bolla idéer med och det kunde de göra nu. Dock fick jag kritik från människor som inte deltog att det inte ska finnas åldersgränser på event. Jag förstår kritiken, men det finns ett behov för att unga ska våga fråga precis vad de vill, vilket de inte alltid gör när de är äldre i sällskapet. Men summan av kardemumman, jag fick så mycket energi av deltagarna och jag fick lära känna fantastiska människor. Därmed! Entreprenörddagen har bara tagit sin början.
Kolla in bilderna här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv