Entreprenörden logo

Heja livet!

Heja livet! – den bästa boosten du kan tänka dig behöva i ditt liv. Heja livet är en grupp på Facebook för kvinnor . Gruppen har grundats av Emely Crona Stenberg som skapade gruppen som ett “experiment” för att undersöka vad som skulle hända om hon samlde en mängd kvinnor i olika åldrar på samma plattform, vart hamnar vi och hur blir vi unika? Receptet enligt Emely var – Tilit!

Jag har varit med i den gruppen sedan i december och jag kan inget mer än att hålla med. Gruppen har 22 500+ medlemmar och varje dag kommer inspirerande diskussionen i gruppen. Syftet är att stötta varandra oavsett vilket problem, dilemma eller fråga man har. Det finns inget näthat överhuvudtaget utan alla lyfter upp varandra. Den kärlek och värm som finns i den gruppen går inte att beskriva förrän man själv är medlem. Jag blir rörd vid varje inlägg som skrivs!

Sedan jag blev medlem har jag försökt att hjälpa så många kvinnor jag kan med min kunskap. Och för någon dag sedan försökte jag mig på ett inlägg i denna grupp. Trots att jag vet att jag inte skulle bli klankad på, var jag ganska nervös när jag skrev. Det här skrev jag;

—————————————————————————————————————————

Hej alla fantastiska och inspirerande kvinnor i denna grupp  Först och främst vill jag tacka XXX som bjöd in mig i denna grupp.
Det här är mitt första inlägg till er och jag vet inte ens om någon kommer läsa detta men jag känner att jag måste skriva av mig. OBS! Kanske blir ett långt inlägg  Ni som har grundat detta – jag vet inte ens hur jag ska tacka er.

Idag driver jag mitt andra bolag, Entreprenörden, och det känns som från start har jag varit motarbetad. Detta är mitt andra bolag och som vanligt var det ingen som ville hjälpa mig i början “Åh, du kommer inte klara det..” “Vem tror du att du är…” Två av de vanligaste kommentarerna jag har fått, men samtidigt har det blivit min drivkraft för jag vill visa dem jävlarna som inte tror mig! Tyvärr är det oftast gubbstruttar…

Jag är en “spontanentreprenör” en titel jag själv har givit mig… men samtidigt är jag väldigt ensam. Vissa dagar mår man bäst och andra dagar mår man som en bajskorv…..Mitt humör påverkar såklart hur det går i mitt bolag och jag har alltid haft musik som en peppfaktor. MEN NU! Denna grupp, jag får nästan tårar vid alla inlägg. Vilka människor…vad vi alla ger varandra så mycket värme och kärlek. Gruppen har nu blivit min andra peppfaktor – fan brudar! Vi äger  Tack till grundarna  
Jag har försökt att svara på många inlägg där jag känner jag kan hjälpa till och jag hoppas jag har kunnat bidra med min kunskap.

Nu håller jag på med ett projekt, försöker sätta igång en TV-serie kring entreprenörskap. Och återigen…. de flesta tror att jag kommer misslyckas  Är trött på detta, därför kände jag att jag ville skriva av mig. Vet inte om någon kommer läsa igenom allt…..men det var skönt att skriva, haha

Men jag är tacksam för detta forum!
Kära vänner, mitt ena motto är “Nu skapar vi historia” – och det gör vi verkligen tillsammans här.

*drop the mic”
/Klara-Maria, Entreprenörden

—————————————————————————————————————————

Resultatet går inte att beskriva. Otroligt många kommentarer med kärlek och pepp samt privata meddelande rullande in. Nu har jag blivit så himla taggad och jag rekommenderar att ansluta er till den fantastiska gruppen. Ingen kan få nog av kärlek!

Kika in deras hemsidan ->  Heja livet!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv