Entreprenörden logo

Hur skulle du mäta att ett företag är framgångsrikt?

Att höra att ett företag är framgångsrikt – det hör man ganska ofta och man nickar. Men vad innebär framgång egentligen ? ? Alla mäter framgång på olika sätt och alla värderar framgång på olika vis. Så.. om du skulle ha i uppgift att mäta att ett företag är framgångsrikt. Hur skulle du gå tillväga ?

Det är en fråga som jag ställde på både Instagram och LinkedIn, varav det sistnämnda gav en mycket större respons än förväntat. Efter 36 h hade över 10 000 sett inlägget och en debatt började.

Här kommer vissa av svaren;

Man har kul, gör något bra och tjänar pengar..

För mig är ett framgångsrikt företag ett lönsamt företag där människor trivs att arbeta och kunderna är nöjda!

Ett framgångsrikt företag är: Lönsamt tillväxt (mät efter branschens jämförelse), nöjda medarbetare och kunder, har tydliga mål och vision och arbetar efter kort- och långsiktiga mål. Där det finns rätt ledarskap, passion och engagemang. Ett företag som utmärker sig, utvecklas. och värnar om sina medarbetare.

 

Men oavsett vad de ovanför nämner, hur skulle du mäta det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv