Entreprenörden logo

Jobba ihjäl dig!

Jag blir så förbannad och vill skrika YOU GO GIRL ?? samtidigt.
En sida på Facebook delade i fredags att Idol-Rebecka skulle sjunga trots att läkarna sa fet nej ?och så skriver dem – vilken kämpe! Jag tänkte direkt – Yeah heja bruden kör kör kör ? men samtidigt hejdade jag mig själv och tänkte…här hoppas jag att en 16årig tjej trotsar läkarnas rekommendationer för att “jobba” ?
Nu kan jag inte släppa den uppdateringen. Jag känner mig så delad, jag var och är fortfarande som Rebecka, skiter i vad man får för rekommendationer för att kunna nå sina drömmar ☁️ Varför skulle vi inte⁉️ Man lever bara en gång och man måste ta vara på chanserna. Hur många entreprenörer/företagare och i detta fall artister skulle bli framgångsrika om de bara sitter och väntar på möjlighet – INGEN ❕
Samtidigt så ökar utbrändhet och stress i Sverige. Det är väl inte konstigt? Omgivningen hetsar ju att vi inte ska ta hand om våra kroppar ? Sociala medier har en större inverkan på oss och om medier skriver i tidig ålder att det är bra att strunta i läkare – varför blir vi förvånad när människor gör det? Många entreprenörer/företagare tror det är bättre att arbeta mycket 24/7. Men jag kan lova att om man tar hand om sig själv kan man arbeta mer effektivt och då åstadkomma mer under färre timmar.
Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer, jag jobbar konstant – men som Rebecka och andra entreprenörer/företagare ger man aldrig upp ?. Man har ett mål och man ger allt!

Det jag vill säga är; tänk på att ta hand om dig – jag ska försöka❕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv