All helgons dag

img_4811Under helgen var det All Helgons Dag, en helg för att vi ska pausa vårt hektiska liv för att minnas våra nära och kära som har somnat in ❤️
Nästa helg är det Fars dag, då blir är det 2 år sedan jag såg min pappa för sista gången. 2014 var ett turbulent år med för många fina människor som försvann från denna jord. ??
Jag o min pappa stod inte så nära varandra, men när han försvann från mitt liv bestämde jag mig för att ändra mitt liv samt livsstil. Jag bestämde mig för att ta vara på livet – vill inte ångra möjligheter som jag kunde ta tillvara på.
2015 började planerna för Entreprenörden och nu har jag varit aktivt 1 år. Det är svårt att se något positivt när en nära försvinner, men mina känslor fick mig att fortsätta kämpa.
Jag vill hjälpa andra med att nå sina mål – men bara du kan ta vara på dig och ditt liv. Jag brukar avsluta mina föreläsningar ”Är du nöjd med det du hittills har åstadkommit”. Är svaret ”ja” fortsätt kämpa om ”nej” våga bryta mönster.
Därför vill jag att du tar hand om dig och dina nära. Familjen ger dig mer guld i tillvaron än vad pengar gör. ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.