Entreprenörden logo

Lista med att vara Entreprenör

Topplista

  • Du arbetar med dina egna idéer

Du arbetar med det du själv brinner för och ser hur dina skisser/idéer/tankar blir till verklighet.

  • Flexibel arbetstid

Du kan börja arbeta lite senare och ta sovmorgon eller träna! Det finns egentligen inga kontorstider du binder dig till utan vardagen kan anpassas efter dina behov. När en idé dyker upp kan du följa den direkt!

  • Nätverket

Det kontaktnätverk du själv skapar är fantastiskt på många olika sätt. Du träffar framtida samarbetspartners, vänner och investerare. Du vet aldrig vem som kommer kunna hjälpa dig i framtiden – mingla på!

Klara-maria-mach-6

Bottenlista

  • Du blir aldrig klar

Som en sann entreprenör slutar aldrig nya idéer och projekt att dyka upp. Det är lätt att du ofta har tankarna på hur du utvecklar eller optimerar de idéer du redan har, och då kan det bli svårt att få tiden att räcka till. Vilket kan påverka ditt privatliv, relationer och din sömn.

  • Ingen succé

Du har arbetat hårt med din idé men dessvärre blir det en flopp och det är inte många som anser den vara en lika fantastisk innovation, som du gör. Detta kan påverka din framtida produktion och misslyckanden kan påverka din psykiska hälsa.

  • Gå in i väggen

Då du ständigt är igång, både i arbetet och tankemässigt, finns det stor risk att du går in i väggen. Glöm inte bort att ta en paus och vila ibland! Forskning visar faktiskt att det är bra att få distans från sin produktivitet ibland, då brukar resultatet i slutändan bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv