Entreprenörden logo

Lista med att vara VD

Topplista

  • Ansiktet utåt

Du är ständigt levande marknadsföring för ditt bolag. Att vara VD innebär många mingel och representationsmöten, och de ger mig en ordentlig energiboost!

  • Arbetskollegor

Du har möjligheten att själv välja de fantastiska medarbetare som kommer arbeta nära dig. Från dem kan du alltid få energi, idéer och inputs samt en paus ifrån allt bolagsstyrande.

  • Påverka

Du kan påverka och skräddarsy din organisation efter dina egna visioner (så länge de går under riktlinjerna från styrelse och ägare).

Klara-maria-mach-7

Bottenlista

  • Telefonen är fastklistrad

Du är ständigt uppkopplad till telefonen då det kan förekomma många frågor eller funderingar från anställda som vill ha dig som bollplank, oavsett veckodag eller tid på dygnet.
–Försök att sätta upp gränser för att lyckas behålla ditt privatliv, och inte alltid arbeta!

  • Raster

Det kan bli många möten och spontana arbetsuppgifter som behöver lösas akut, vilket kan påverka dina raster. Jag har många gånger glömt att äta och till och med gå på toaletten – FARLIGT!

  • Andras arbetsuppgifter

Om du har varit med från bolagets början så kan det vara svårt att släppa arbetsuppgifter till nyanställda. Man vill gärna vara med överallt men man måste låta andra ta över vissa arbetsuppgifter om du inte hinner med allt. För mycket arbete är inte bra, våga lita på andra!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv