Entreprenörden logo

Småföretagarnas Favorit 2015

Vilken ära! Under vecka var jag bortrest var helt bortkopplade från omvärlden. Igår var det första gången efter resan på kontoret och där låg det en hel HÖG av post på skrivbordet. Däremot låg det ett skinande brev på toppen av denna hög. Jag tänkte..aja, reklam igen..Men jag öppnade brevet och där låg det ett blått vykort med ordet ”GRATTIS”. Jag tänkte återigen, vad är detta för reklam nu då…och vände på vykortet. MEN ICKE sa NICKE, det var ingen reklam utan det var information om att jag har blivit nominerad till Småföretagarnas Favorit 2015 för Uppsala.

Jag blev överlycklig – tack för nomineringen!IMG_1455

Jag ska sväva på rosa moln under helgen, jag hoppas du också kan göra det.

Helgens musiktipsär därför följande: Are You With Me med Lost Frequencies

Trevlig helg!

Ifall ni vill rösta på mig kan ni göra det via länken : glöm inte skriva en motivering =)

https://mittforetag.com/evenemang/uppsala/smaforetagarnas-favorit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv