Entreprenörden logo

Sommarinspiration – Eva Svärd

Eva Svärd blir 50 år i augusti. Hon bor i Örebro med Thomas och deras son Philip på 17 år. Dottern Sara bor i Stockholm. Eva tycker om att resa samt äta och dricka gott. Startade sitt första företag för 6 år sedan, Evas matkasse som såldes till en konkurrent.

” Eva Svärd ” föds

Efter en svår utmattning, sjukskriven på heltid i 3,5 år valde jag själv att friskskriva mig då jag så stort längtade ut i livet igen. Fanns ingen möjlighet att återgå till mitt arbete eller ta en anställning. Då valde jag att göra det jag gjorde som anställd, föreläsa.

” Eva Svärd ”, verksamheten

Jag finns i Örebro men arbetar över hela landet. Finns även online med bl.a. webbinar och mastermind.

Målet med verksamheten är att visa på att vi alla har ett ansvar för vårt eget mående. Att genom utbildningar och workshops engagera och inspirera inom hållbart ledarskap och hållbara medarbetare för ett hållbart företag.

Eva, entreprenören!

Jag drivs av entreprenörskapet i sig, älskar drivna entreprenörer, de är mina förebilder. Jag är en entreprenör som äger och driver ett företag. Läste någonstans “En företagare driver ett företag, medan en entreprenör drivs av att vara företagsam.” Det stämmer nog in på mig.

Entreprenörsresan

Resan har varit en berg-och dalbana men om jag skulle göra om allt skulle jag inte ändra på någonting. Det som har varit svårt och jobbigt är att få upplönsamheten men även att nå ut i bruset samt att hinna med allt. Men det handlar om att kämpa på.

Jag tycker inte heller att jag ”offrat” något, utan jag ser att jag för tillfället väljer företaget och dess verksamhet före vänner.

Vanliga misstag?

Att inte förstå vikten av att vila. Vila ger ingen inkomst men vila ger hållbarhet och det behövs för att få ett lönsamt och hållbart företag över tid.

Varför ska man driva företag?

För att göra det man tycker om och att man bestämmer själv över sin tid och sina uppdrag.

Evas tips till dig som vill driva företag

Att lära känna sig själv, sina stresstriggers så att man vet när man går igång. Hur och när man bäst återhämtar sig så att man kan vara hållbara och driva företaget på ett hållbart och lönsamt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv