Entreprenörden logo

Sommarinspiration – Yogastresshantering

Annika är ensamstående och bor i Stockholm. Hon har i hela sitt liv varit intresserad av människor och människors beteende. Människor är inte en isolerad företeelse utan lever och förändras med samhället och den speciella värld hon lever i.

Träning och hälsa har även intresserat Annika. Yogan fann hon för ca 15 år sedan men det tog många år innan Annika skulle ta till sig den på riktigt. Hon kommer ihåg att redan de första gångerna slog yogan an något djupt inom sig men Annika förstod aldrig vad det var. Hon tyckte att det här med att andas var fruktansvärt jobbigt. Ändå var det något som drog henne dit…

Yogastresshantering föds

Jag har arbetat som anställd inom människovårdande yrken i många år. Äldreomsorg, missbruksvård och inom funktionshinder. Men det var först när jag utbildade mig inom yoga och stresshantering som idén om att starta eget föddes. Jag har precis nyligen startat verksamheten.

Målet med företaget är att inspirera andra till att hitta sitt sanna jag. Att släppa taget om alla måsten som samhället får oss att tro är livsviktiga. Att hjälpa människor och företag ur stressen och hetsen och in i livet och det som är autentiskt.

Annika – människan som lär sig!

Jag skulle nog säga att jag är en människa som lär mig att vara företagare och kanske entreprenör….Men jag har ett brinnande intresse av människan i sin helhet. Vi lever i en ganska ytlig värld idag och jag vill hitta ett djup och leva ett autentiskt liv. Det jag vill är att dela med mig av det jag har upptäckt på min resa. Jag har även själv varit en ”Highly sensitive person” i hela mitt liv vilket har gjort att jag har haft mycket problem med stress och att hantera den allt snabbare verklighet som vi lever i.

Entreprenörsresan

Just för mig har inte resan varit lång, men har redan lärt mig väldig mycket. Det svåra har däremot varit att försöka marknadsföra mig i en djungel. Men även att tro på mig själv och min förmåga att skapa något och dela det till andra. Däremot så något jag har lärt mig är att fortsätta trots motgångar. Man måste ha tålamod och tro på att det kommer att fungera!

Vanliga misstag?

Kanske att inte ge det tid eller att gå ut för hårt så att de bränner ut sig. Balans i livet är ju det jag vill inspirera till….

Varför ska man driva företag?

Du är din egen och ansvarar bara för dig själv. Du bestämmer över din egen tid och framförallt; så gör du något som du brinner för……. Din livsuppgift kanske…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv