Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Maria Mondiamo grundare av Ad Adventum & Trinity Revolution

Maria har sina rötter i och bor i Småland. Döttrarna beskriver hon som sina viktigaste personer och närmsta vapendragare i livet. Efter att ha tröttnat på dysfunktionella organisationer och arbetsmiljöer med kärleksbrist startade hon eget – där hjälper och utvecklar hon nu andra i linje med med sin egen energi och sin mångfacetterade omfångsrika djupa kunskap.

Vem är du, Maria Mondiamo? 

Jag är komplex, klok, kreativ, kärleksfull och känslig. Med en stor portion filterlös humor och ett stort djup. Min förmåga att medvetandegöra dina undermedvetna mönster är en av mina specialiteter. Det gör jag så att du når en helt ny nivå inom dig. Därifrån, eller snarare inifrån, kan du leva i kontakt med och i takt med ditt sanna själv i förståelse för dina programmeringar du fick under din uppväxt. 

Att läka sinnet och förmedla kärleksfull klokhet bidrar jag med i mötet med dig

Den främsta drivkraften jag använde för att starta eget var från början rädsla. En stark kraft som går att använda klokt. Att gå till ännu ett arbete där jag inte kunde använda min fulla potential kändes som rent slöseri. Jag ville inte dö själsligt och bli fysiskt utmattad på ännu en arbetsplats. Att komma ut ur det dagliga motståndet jag kände när jag vaknade och få tillbaka min kreativa energi drev mig. Tack kära Rädslokraft – du, och mitt jävlar anamma, möjliggjorde Ad ADVENTUM. 

Ad Adventum betyder ‘Mot äventyret’ – från 1:1 sessioner, grupputveckling till föreläsningar

I mitt företag arbetar jag främst med Trinity Transformation och Next Level; exklusiva transformerande sessioner för privatpersoner, ledare och entreprenörer.

Genom effektiva transformativa sessioner får du djupgående självupptäckter, helt nya unika Trinity-perspektiv och läkning genom energipsykologi i neurovetenskapens framkant. Med energipsykologiska verktyg transcenderar vi och frigör djupt rotade osanningar du burit på länge. Vi läker tillsammans medvetandets både mentala, känslomässiga och själsliga mönster och trauman. Energipsykologi och Trinity gör snabb transformation, läkning och ökat energiflöde möjligt. På bara 4 sessioner når vi grundorsakerna inom dig. Därmed når vi kärnan där självläkning kan ske. 

Jag håller även grupputveckling inom personlig avveckling för medveten självutveckling och expansion av din själsliga intelligens.

Jag är från början föreläsare inom medvetet ledarskap, självkänsla, människans intelligenser och expanderat medvetande – alltid presenterat genom Trinity Revolution.

Trinity-modellerna kom till mig från de inre andliga plan jag står i kontakt med. De förändrade hela min syn på mig själv och livet. De förändrade mitt liv. Idag ger jag dem vidare i stor kärlek. Så de kan förändra ditt.

Reflektioner kring entreprenörskapet

Den stora fördelen med att driva eget är att jag inte behöver stressa iväg någonstans. Jag kan leva mitt liv som den kreativa nattmänniska jag är, där jag själv bestämmer och äger min tid. Vilket bidragit till att vakna varje morgon med en enorm livsglädje. Idag skulle mitt fria jag inte fixa tidtvånget och de kreativa begränsningar jag upplevt som anställd. Eller, hm… tja, det har mitt fria vilda jag med sin högsensitiva bearbetningsförmåga egentligen aldrig fixat. Jag blev ju utmattad…

Den största utmaningen med eget företag var den ekonomiska pressen och att bibehålla den kreativa glädjen utan att ha likasinnade omkring mig. Jag hade inga kreativa entreprenörsvänner när jag startade. Lösningen blev LinkedIn. Det var och är fortfarande min främsta bas att verka på. Där fann jag inte bara fantastiska  klienter jag älskar. Jag fann även kreativa entreprenörer som blivit underbara vänner. 

Marias tips till andra entreprenörer

Mitt råd till dig som vill starta eget är att se till att ge dig själv en omgivning med människor som är lika kreativa som du. Det skapar så kallade morfiska energifält som stödjer din energi och det skapar möjligheter. Delande av utmaningar och av kunskap är viktigt för att stå stark i sin dröm. När du möter utmaningar har du pepp av andra och du får själv agera påminnare till andra när de står i samma sits. Vilket även blir en påminnelse till dig som håller dig stadigare på ditt eget spår.

Entreprenörskapet är verkligen en resa i nytänkande där du ges nycklar längs med vägen. Du behöver inte kunna allt. Du lär längs resan, men du behöver ha en brinnande passion i hjärtat för det du vill ge eller göra. Min inre entreprenörd älskar variationen och utvecklingen entreprenörskapet innebär. Det finns oändligt många idéer som går att förverkliga! Att driva eget är en spännande resa för alla som mår bra av och älskar att utvecklas genom stort eget ansvar. Nu reser vi vidare tillsammans. Ad ADVENTUM – Mot äventyret! 

Vill du komma i kontakt med Maria?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv