Entreprenörden logo

Sommarinspiratör Mimmi Öhlén – Entreprenörskapet är en magisk resa

Mimmi Öhlén utbildade sig till livscoach och medium, det blev början på hennes resa till entreprenörskap. Hon brinner för att hjälpa människor ”att få ge någon ett budskap från en älskad person som befinner sig på andra sidan. Eller att ge lite klarhet till någon som känner sig lite vilse, det är helt magiskt”, säger Mimmi. Målet är att i framtiden arbeta på heltid och starta en andlig butik.

Mimmi Öhlén grundare av Mimmis Magi

Om Mimmi Öhlén

Mitt namn är Mimmi och jag bor i Falun med min man samt våra två barn. Vi har byggt hus som vi fick tillträde till precis innan jul, så nu går fritiden mest åt för att ta hand om familjen och fundera på allt som ska göras med huset.

De som känner mig skulle nog beskriva mig som en snäll, omtänksam och godhjärtad människa som älskar att ”ful” dansa i köket och vara med vänner samt familjen.

Jag drivs av att se personer lyckas och nå sina drömmar. Jag kommer att dö lycklig om jag kan få en person att känna sig peppad och att de duger, när de har sett eller lyssnat på det jag säger.

Företaget Mimmis Magi

Jag är utbildad livscoach och medium. I min verksamhet coachar jag människor och jag hjälper anhöriga att få kontakt med sina nära och kära på andra sidan i form av privatsittningar eller seanser. Jag vägleder med hjälp av kort och intuitionen men gör även husrensningar för människor som har andar hemma, vilket kan göra hemmet obehagligt.

Eftersom jag inte jobbar heltid med min verksamhet i dagsläget, så jobbar jag hemifrån och oftast sker mötena med klienten digitalt. Men målet är att komma igång ordentligt så att det blir en heltidssysselsättning. I framtiden drömmer jag om att skapa en andlig butik och ett ”safe place” för ungdomar. Det ska vara en plats där man kan hänga, utforska det mediala och hålla sig borta från allt skit som finns nu. Om fem år tror jag att det är i full blom och att det är hur populärt som helst.

Utbildningen blev starten till entreprenörskap

Jag var 28 år när jag startade eget och har nu haft mitt företag registrerat i två år. Men jag har inte jobbat så mycket förrens på sistone. Jag har alltid känt starkt att det är det här jag vill göra, jag brinner verkligen för mitt yrke och entreprenörskapet. 

Resan började med att jag utbildade mig och tänkte att ”nu är det min tur”. Jag hade inget att förlora. Jag är mest stolt över att jag tog steget och utbildade mig. Nu kan jag berätta för världen vad den här ”flumtanten” håller på med. Men man kan behöva en bra plan, det är svårt att få tiden att räcka till med småbarn hemma, det hade jag inte riktigt räknat med. För att balansera företagandet med privatlivet jobbar jag mest på kvällarna, då sover barnen och jag får jobba ostört.

Det bästa med att driva eget företag är att jag får göra det jag älskar och verkligen brinner för. Och det är att hjälpa människor, att ge någon ett budskap från en annan person som befinner sig på andra sidan. Eller att ge lite klarhet i en vägledning till någon som känner sig lite vilse, det är helt magiskt. 

Mimmi Öhléns arbetsställe

Mimmis tips till andra:

  • Finns mycket bra grupper på sociala medier där man kan nätverka
  • Våga kontakta andra som du vill ha tips av 
  • Fundera inte så mycket, utan lita på magkänslan och bara kör!  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv