Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Nathalie Rajic grundare av Her Way

Nathalie Rajic är 37 år och bor i Malmö tillsammans med sin familj. På ett personlighetstest hade hon blivit den kreativa, äventyrliga och nyfikna. Hon brinner för personlig utveckling och att få upptäcka nya platser på vår planet. De största drivkrafterna är att leda andra kvinnor till att följa sina drömmar och att gå sin egna väg – som hon förverkligar genom sitt företag.

Her Way för kvinnor

Mitt företag hjälper kvinnor att gå sin egna väg och följa sina drömmar – oavsett om det handlar om att starta eget bolag, ta sig ur en destruktiv relation eller att bli sin allra bästa vän. Vi inspirerar också till en hållbar karriär där fokuset är inre balans och personlig utveckling. På företagets hemsida skrivs det olika artiklar där ämnena är karriär, balans och porträtt av inspirerande kvinnor. Vi har också en shop på hemsidan där vi säljer bland annat skrivböcker, massagestenar och andra self-care tools.

Med företaget vill vi inspirera andra kvinnor till att leda sig själva från hjärtat och hjälpa dem att finna verktyg för att ta hand om sig själva i karriären – för att undvika utbrändhet. I framtiden ser jag att Her Way har tagit fart mot nya höjder och att vi kommer erbjuda ännu flera verktyg för kvinnor både online och offline. Mitt personliga mål är att jag planera för flera spännande resor och ännu mer kreativ frihet.

Nathalies entreprenörsresa

Jag startade Her Way våren 2018, vilket är mitt andra bolag. Under de första åren på andra bolaget fick jag många frågor från kvinnor om hur man skapade livet man drömmer att få leva, hur man får en bättre relation till sig själv och hur man ska klättra i karriären på ett medvetet samt hållbart sätt. Alla dessa frågor talade till mig att hjälpa andra kvinnor att ta hand om sig själva och arbeta med sin personliga resa. Så till slut kunde jag inte motstå mitt kall. 

Jag har alltid varit väldigt kreativ, idérik och alltid haft massvis med projekt jag velat förverkliga genom åren. Och har alltid haft en dröm om att starta eget bolag och det första startade jag 2013. Det var en e-handel som sålde affordable Luxury, smycken och accessoarer.

Vad är du mest stolt över från din entreprenörsresa?

Min egna personliga resa. För den har präglat mig och mitt kall – att skapa från botten, att hitta en kärleksfull och sund relation till mig själv och att lyckas lämna en destruktiv relation som pågick under flera år. Lärdomar jag alltid kommer ha med mig är att bra saker tar tid att bygga, särskilt när man inte har ett kapital i ryggen. När jag kollar tillbaka skulle jag njutit mer av resan. När jag sålde mitt första bolag insåg jag att jag inte hade njutit av resan och tagit tillräckligt vara på alla fantastiska stunder jag fick vara med om. 

Det bästa med att driva eget är att kunna planera sin vardag själv men också att se resultatet av att hjälpa andra. Sedan tycker jag att vi inte ska glamorisera entreprenörskap. Man offrar otroligt mycket av sin fritid och tiden till att umgås med familj och vänner. Själv arbetar jag inte längre på kvällar och helger. Jag har skärmfri tid under middagar med familjen och vännerna. Jag har också tagit bort min mail-app från mobilen för att inte alltid vara tillgänglig.

Nathalies tips till andra entreprenörer

Jag tror misstaget andra kan göra i början är att inte jobba på sin uthållighet och att man inte tar hand om sig själv på vägen – både mentalt och fysiskt. Var inte rädd för att möta dina svagheter. Omfamna de istället och hitta andra som är bättre än dig själv på saker som kan gynna ditt företag. Och ett nätverkstips – joina Her Ways medlemskap ‘Her Way of Life’ där du kan nätverka med andra entreprenörer och inspirerande kvinnor.

This or that med Nathalie Rajic

Vill du komma i kontakt med Nathalie?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv