Entreprenörden logo

Sommarinspiratör Nina Widtskiöld – grundare av NW Production

Nina Widtskiöld är projektledaren som alltid har arbetat inom event och reseproduktion samt drivs av att leverera förstklassiga upplevelser för sina företagskunder nationellt som internationellt.

“Starta enbart om du vet att du har is i magen och gillar att ta beslut. Man lever med sitt företag. Det finns inga helger eller andra dagar då man lägger sitt företag åt sidan någon längre stund. Det är en livsstil”, säger Nina.

Nina Widtskiöld, grundare av NW Production
Nina Widtskiöld, grundare av NW Production

Vem är Nina Witskiöld

Jag heter Nina Widtskiöld, är 63 år och bor i Malmö tillsammans med min man som har rötterna i Frankrike. Jag har två utflugna barn och två barnbarn. Jag älskar nya upplevelser och att upptäcka världen, gärna tillsammans med min familj. Att tillbringa tid utomhus är något som jag uppskattar, oavsett om det handlar om promenader med min hund Pablo, eller bara att njuta av naturen. Glada och nöjda kunder är en källa till inspiration samt motivation för mig. Jag är också stolt över mitt team som arbetar för att leverera bästa möjliga service och skapa värdefulla relationer.

Vad gör företaget NW Production?

NW Production är en konferens- och eventbyrå som hjälper företag att arrangera kick-offer, invigningar samt resor både i Sverige och utomlands. Vi strävar efter att skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang som inte bara ger nöje utan också främjar affärsframgångar. Genom att arbeta efter våra värdeord; passion, kreativitet och professionalism, lyssnar vi noga på våra kunders mål och önskemål för att säkerställa lyckade arrangemang. Vårt mål är att ha kul och fortsätta växa, samtidigt som vi hoppas välkomna fler internationella kunder.

NW Production event i södra Frankrike för 180 st VIP-gäster från Mercedes Benz Brasilien
NW Production event i södra Frankrike för 180 st VIP-gäster från Mercedes Benz Brasilien

Företagsresan

NW Production startade jag till stor del tack vare uppmuntran från kollegor och vänner, men också baserat på magkänslan av att det skulle ge mig friheten att utöva yrket på mitt sätt. Det var 2003 och jag var 43 år och redan då verksam inom rese- och eventbranschen. Ett av mina första uppdrag var att hjälpa två artister med deras marknadsföring.

Vilka viktiga lärdomar har du fått från din entreprenörsresa?

Det är svårt att specificera alla lärdomar, men några viktiga insikter är tålamod, noggrannhet, samarbete, positivism, våga ta många små och stora beslut dagligen, säkerställa bra samarbetspartners och att hålla koll på ekonomin. Om jag kunde göra om min resa, skulle jag inte ändra på något. Varje erfarenhet, både givande och utmanande, har format mig och mitt företag till vad vi är idag, och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.

Vad är du mest stolt över att ha åstadkommit?

Jag är allra mest stolt över att mitt företag har tagit sig igenom olika ekonomiska kriser och kunnat genomföra så många unika uppdrag. Jag är också stolt över att vi är ett fantastiskt team som stöttar varandra och arbetar så bra tillsammans, vilket är en förutsättning för att lyckas.

Företags-kickoff till sjöss arrangerad av NW Production
Företags-kickoff till sjöss arrangerad av NW Production

Har du några tips eller råd till andra entreprenörer?

  • Anlita någon som har kunskap om ekonomihantering och koll på inkomster, utgifter samt löneuttag. Att investera i professionell ekonomisk rådgivning kan vara avgörande för att säkerställa en sund och hållbar ekonomi för ditt företag.
  • Försök hitta ett nätverk där du känner att det finns personer som gagnar ditt företag.
    Var öppen för att prata med alla – ibland kan oväntade möten leda till oväntade möjligheter. Var medveten om att uppdrag kan dyka upp i de mest oväntade situationerna, så var alltid beredd att presentera dig själv och ditt företag på ett övertygande sätt.
  • Återigen, starta bara företag om du har is i magen och trivs med att ta beslut. Att vara företagare innebär att leva med sitt företag, det är en livsstil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv