Entreprenörden logo

Speaker på I’m a runner loppet

I’m a runner loppet – bakgrund

 

Igår var det första I’m a runner loppet för året. Det arrangeras för 5e året i rad och i år kommer det vara 6 lopp under året. Ett varv är 5 km och varje lopp är samma runda för att se hur du har utvecklats under året. Loppen är var 5e vecka för att ha chans att under dessa 5 veckor kunna träna upp sin löpning. All information om loppen finner du här.

 

Hjärnan bakom loppen är entreprenörden Linda Lövqvist som är sjukgymnast i grund och botten, som då driver företaget I’m a runner. Jag träffa Linda första gången på ett Drivhuset Uppsala mingel… tror det var våren 2016. Jag hade kommit igång med Entreprenörden och vi vann då en lunch för att lära känna varandra. Det var ju ingen dålig kontakt visade det ju sig 😉

 

Speaker – I’m a runner loppet

 

För att ni ska andas ut lite – nej jag sprang inte… haha kanske borde ha gjort det. Nej hörni, igår var det första gången jag var speaker i ett idrottssammanhang. Att moderera föreläsningar, event eller dylikt – inga problem. Men igår var jag ganska nervös – hade aldrig gjort det förut och det var lite svårt att veta vad man egentligen behövde förbereda. Däremot hade jag och Linda tillsammans med Henrik (min tekniska ansvarige) möten innan och man fick en förståelse för vad man skulle göra.

Efter 1 h förberedelser på plats och 3.5 h aktivitet – wow vad kul det var! Det var riktigt roligt att vara speaker och se glädjen hos löparna när de kommer samt de vann priser i slutet.

Dock så var det självklart alltid lite kris och strul – men med team work så funkar allt bra.

 

Men! Jag vill riktiga ett stort tack till Anders Lisspers som räddade mig och Henrik. Vi hade problem med tillgång till bil pga olika anledningar och Lippe skrev till mig att vi kunde låna en bil. Haha, däremot var det ingen bil som helst… det var den röda faran a.k.a. Ekorren. En tidigare “Räddningsledare/insatsledare” då när vi såg vilken bil vi skulle låna – en röd utryckningsbil med siffror och markering efter emblem. En fantastisk upplevelse och vi blev fotograferade under körning. Tack så mycket Lippe för hjälpen!!

I’m a runner loppet

Det är 5 lopp kvar detta år – glöm inte att anmäla er till ett eller till alla resterande så ses vi där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv