Entreprenörden logo

Teaser – sep. del 2

uteDessa två veckor har vi koncentrerat oss på entreprenörskap och erfarenheter kring yrket. De kommande två veckorna kommer jag att lyfta fram mer erfarenheter kring att vara VD inom olika bolag. Jag själv är VD för ett litet bolag och därför kommer jag också ta hjälp av andra intressant människor som vill dela med sig av sina erfarenheter.

 

Jag har fått frågan om namnet ”Entreprenörden” vart det kommer ifrån. För att sammanfatta hela namnspåningen så representerar orden entreprenör och nörd de två delarna jag är för tillfället: Entreprenör + Student/”nörd”. Jag studerar på Entreprenörskolan vid UU och entreprenörskap är ett intresse som jag har, vilket jag gillar att nörda mig in på. Namnet kom till vid en slump när jag felstavade Entreprenör – det kom som en blixt från klar himmel och jag kände att bloggnamnet var givet.

Tack för frågan – fortsätt ställ frågor

Trevlig helg !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv