Entreprenörden logo

#teaser13

anna (1)På fredag släpper vi nästa intervju och då får vi träffa Anna Fuhrman. Anna har tidigare drivit företag i USA och idag arbetar hon på Mediehuset UNT. Hon har alltid haft ett intresse för webb och marknadsstrategier, vilket passar hennes befattning ”produkt och projektansvarig för digitala medier” perfekt.

Jag träffade Anna för första gången när jag arbetade på Uppstuk och hon är alltid full med energi. Under intervjun diskuterade vi om hur entreprenörer arbetar med marknadsföring och Anna ger några av sina tips. Detta får du absolut inte missa!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Entreprenörden logo

Entreprenörden började 2015 som enblogg för att lyft entreprenörskapet ochfå fler att våga satsa på sina drömmar. Grundaren, Klara-Maria Mach, delademed sig av erfarenheter, reflektioner ochråd, för att visa verkligheten bakom enföretagsresa. Bloggen blev prisbelönadoch hon började föreläsa, skriva krönikorsamt föreläsa inom tematentreprenörskap.

Vi på Entreprenörden tror på att hjälpa företagare och entreprenörer då vi tror på att fler borde driva bolag i Sverige. Därför vill vi vara ett stöd i det!