Entreprenörden logo

#teaser7

thomasek_1Nästa vecka kommer den sista intervjun för i år att publicera. Vi får då träffa Thomas Ek som tillsammans med sin bror har byggt upp OBH Nordica som är Sveriges mest framgångsrika varumärke. Thomas är en tävlingsmänniska som hela livet har tävlat mot sig själv och överträffat sina egna förväntningar. Den stora drivkraften har han haft sedan barnsben, då han bl.a. ville ha alla rätt på proven och hoppa högst på höjdhopp i klassen. Thomas säger att ”man gör mycket för sin egen skull men man gör det även för att visa att man kan”.  Idag föreläser Thomas om sin resa och arbetet med OBH Nordica. Jag träffade Thomas för första gången på ett mingel i september, direkt efter att min blogg lanserades.

Då det är den sista intervjun är den extra lång och kommer vara uppdelad i två delar. Ni kommer att få läsa om Thomas tankar om entreprenörskap och hur viktigt han anser det är med varumärken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv