Entreprenörden logo

Intervjudeltagarnas jul

Nu är det bara en dag kvar till dopparedagen. För att öka julkänslan och få inspiration på klappar till släkt och vänner har jag frågat de fyra första intervjudeltagarna vad de önskar sig i julklapp samt vad deras favoriträtt på julbordet. Deras svar finner du nedan.

Fredrik-intervju-3#1 Fredrik Lagermalm
Uppsalaentreprenör som är full av idéer och har varit i Sydkorea under hösten för att finna ny inspiration, läs intervjun med honom HÄR

  1. Det politiska klimatet i Sverige hårdnar allt mer. En växande del av befolkningen ser lite för kortsiktigt på landets utveckling, och individens “bubbla” krymper allt mer. Jag önskar att vi svenskar kan lyfta blicken och se till vad som händer även utanför vår egen tomtgräns. För egen del hoppas jag att 2016 utmanar mig, och att jag får dela året med de som betyder mest! Kan man få det i julklapp?
  2. Julbord i all ära, men det är inte den måltid på året som utmanar smaklökarna mest… Säger dock aldrig nej till en tjock bit, nybakad skinka på en saftigt skiva vört.

adrian 4#2 Adrian Swartz
Entreprenören som började med UF-företagande och jobbar nu med sitt andra företag, bolaget Cruitway som har tagit Sverige med storm, läs intervjun med honom HÄR

  1. För det första att vi hjälper de människor som flyr från sitt land, lever i krig eller är hemlösa. För det andra önskar jag mig upplevelser som utvecklar mig och min relation till vänner och familj, av min kära mor har jag redan fått en Oslo-resa för att hälsa på min syster till exempel.
  2. Det bästa på julbordet är Janssons frestelse, det får man bara en gång om året!

erik2#3 Erik Bengtzboe
Moderaternas riksdagsledamot som anser att entreprenörskap är Sveriges byggsten, läs intervjun med honom HÄR

  1. Julklappar är jag riktigt dålig på, men måste jag önska mig något så vore ett par bra vinterskor.
  2. På julbordet finns det mycket gott, men har man bara ett riktigt gott vörtbröd så lyfter det allt annat!

Copyright Fotograf Peter Knutson 070-734 60 02 Fotografens namn ska anges vid ALL publicering! Bilden skyddas av upphovsrättslagen!#4 Annika R Malmberg Hamilton
Inspirationsföreläsare och författare, hennes energi är ett härligt bränsle för en tung vardag, läs hennes intervju HÄR

  1. Vi har skaffat oss ett nytt kök nu i december, så i år ligger vi lågt med julklappar. Men skulle det vara något så är det väl en brödrost, vattenkokare, elvisp i elegant skimrande röd färg som matchar det nya köket.
  2. Hemmagjord knäck, kola och fruktkaka.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv