Entreprenörden logo

Vilken dag är din favoritarbetsdag?

Vilken dag är din favoritarbetsdag ? (OBS! Läs frågan som Dolmio-reklamen)

Måndag ?!

Något som jag har märkt är att väldigt många entreprenörer och företagare hyllar måndagar ? Enligt dem är måndag den bästa arbetsdagen. Men varför det ?! Jag förstår “en ny vecka och nya möjligheter” så tänker jag också. Samtidigt som entreprenör så arbetar man hela tiden, hur kan då måndagen vara så speciell? Haha, jag är ingen riktig morgonmänniska så måndagar passar inte riktigt mig heller…. men min favoritdag – jo! Det är fredagen.

Fredag är min favoritarbetsdag!

Fredagen är den dagen jag brukar jobba till ca 20.00 och det är den dagen jag får mest gjort. Förmodligen är det även den dagen jag skrattar som mest (kanske p.g.a all trötthet?)

Då kanske du tänker – vilken knäppgök, har hon inget liv?
Jovisst är jag en knäppis och jovisst hinner jag med väldigt mycket på min fritid. Men jag försöker ha möten fram till kl 15.00 på fredagar men efter kl 16.00 svarar ingen på mail eller ringer till mig – det är då min magi skapas ? Jag sitter då konstans vid datorn, masskickar ut de mailen jag ligger efter med och fixar allt pappersarbete/administration för veckan. Allt detta utan att störas av någon ringande telefon eller att människor svarar på mina mail – helt fantastisk ??

Så vilken är din favoritarbetsdag?

Ett svar

  1. Förstår precis vad du menar. Det du gör på fredag eftermiddag gör jag gärna på lör/sön. Planerar även in arbete på helgen ibland för jag vet att jag är som mest kreativ då. Därför blir måndagarna ofta en skön dag, för då är allt rent. Jag är alltid i kapp på måndag morgon. Tis-Tors går så fort och styrs väldigt ofta av mailplingandet, det är roligt på sitt sätt, eftersom ingen dag är den andra lik. Jag har ingen favoritdag inser jag. Jag gillar alla dagar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv