Entreprenörden logo

15 december – en mörk dag

Dagens datum är det ett tungt datum, 15 december kommer alltid vara en mörk dag för mig och min familj. Förra hösten fick jag mitt livs värsta samtal, som jag hoppas att ingen annan ska få uppleva, nämligen ett samtal där min mamma berättar att min pappa har dött…

Att få höra dom orden, världen rasade för mig. Det har gått 365 dagar men jag har fortfarande inte förstått vad som hänt. Jag tror inte heller att jag kommer att kunna göra det, men på något sätt har jag ändå accepterat det livet givit mig…

Diabetesfonden_logo_500

Jag vill ta detta blogginlägg i akt och uppmärksamma diabetesfonden. Det är en fond som samlar in och stöttar diabetesforskningen. Vill du bidra med en gåva till julen men vet inte vilken fond den ska gå till, ge den till diabetesfonden. Diabetes är en sjukdom som människor i dagens samhälle inte borde dö utav.

I år samlar de in pengar för projektet ”Life for a Child”, läs mer om fonden och projektet http://www.diabetes.se/diabetesfonden.

Jag är månadsgivare, vill du också var det kan man skicka ett sms till: 72 980 med texten:
MÅNADSGÅVA för att ge 50 kr
MÅNADSGÅVA100 för att ge 100 kr
MÅNADSGÅVA200 för att ge 200 kr

Jag bidrar, gör det du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv