Entreprenörden logo

Tack för ert hat!

Idag skulle jag egentligen dela med mig av en sammanfattning av min debattartikel som publicerades i fredags i Nyheter24, du hittar den här: http://nyheter24.se/debatt/811520-tack-stefan-lofven-nu-kan-jag-inte-anstalla-lika-manga-ungdomar-arbetsloshet
Men nej, jag tänkte istället skriva om något annat som debattartikeln resulterade i.  

Artikeln publicerades knappt en timme efter att jag skickade in den och den fick snabbspridning vilket jag inte hade förväntat mig.  I och med delningarnasociala medier kommer mer hat än kärlek. Kommentarerna kom från olika mediekanaler men avsändarna följde en tydlig röd tråd, det var enbart från män.  Det var inte så kul att läsa såklart, men jag ser det också som en erfarenhet. Men varför ska negativa kommentarerna alltid höras mer än positiva? Det är klart att inte alla delar samma åsikt men man bör fortfarande hålla god ton.

Anyway – #hatersgonehate! 

Personer i min omgivning stöttade mig under helgen på olika vis, vissa ansåg att jag borde svara och vissa ansåg att jag skulle skita i det. Jag kunde inte låta bli vissa kommentarer så några fick svar som resultat av ivriga och frustrerade fingrar på tangentbordet. Däremot var det en hel del som inte fick någon återkoppling, men de tänker jag ge nu. 

De flesta av kommentarerna skrev att jag inte besatt någon kunskap, skulle sluta utgå från teoriböcker men även att jag var lågutbildad.
Jag förstår hur människorna tänker – det är svårt att plugga och arbeta samtidigt, jag kan ju inte ha mina skolböcker på jobbet, hur skulle det se ut?
Lågutbiladjadu det är väl relativt. Jag skulle ju ha tagit masterexamen i våras, men är ett år sen. Sorry att jag inte blev klar i tid, men jag kommer bli klar nästa år! Blir min debattartikel mer relevant om ett halvår då?  

Ett exempel på en mer kritisk kommentar var följande: 

Fixa även frisyren, tänderna och lägg undan kavajen blir det nog bättre.” 

Tack för tipset! Däremot anser jag att kommentaren är lite bristfällig då personen inte angav hur jag skulle fixa till mina tänder eller min frisyr. Eftersom smaken är som baken, är det svårt att få till det precis som personen vill. Samtidigt undrar jag även vilken av mina kavajer jag ska lägga undan, jag har ju så många.. 

Många var mer intresserade över min bild som publicerades än min text. Jag kanske inte ser så tokig ut ändå. Tack för alla kommentarer, men glöm inte att skriva några positiva också! 

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv