Entreprenörden logo

Är du entreprenör(d)en?

Jag har funderat så många gånger – är jag egentligen en entreprenör?

För mig har det varit äldre herrar i kostym som har massa pengar och starkt självförtroende.

Nuförtiden vågar jag kalla mig själv för entreprenör. Men det tog ett tag innan det blev självklart. En ung tjej, sportfåne, pluggis, ja det finns många saker som jag lätt skulle kunna identifiera mig med. Men ordet entreprenör, det känns för seriöst och för fint för mig.

Klara-maria-mach-2En del personer som jag har träffat har presenterat mig som ”Modern entreprenör”, ”Ung entreprenör” eller bara som modig. Men ordet ”entreprenör”- vad betyder ordet?

Nationalencyklopedin, Esbri samt Wikipedia att en entreprenör är en företagsam person som skapar nytt användarvärde eller driven person som arbetar hårt för framgång. Viktiga egenskaper hos en entreprenör är: stark vilja, förmågan att organisera, kreativ, nyfiken.

Som du märker, det är svårt att säga exakt vad en entreprenör är. Jag har drivit bolag sedan 2013 men känner mig fortfarande för ”ung” för att kalla mig för entreprenör. Visst jag tjänar inte massa pengar MEN jag älskar det jag gör! Fler unga, speciellt tjejer som mig, måste våga se sig i den roll de faktiskt befinner sig i. Är du en entreprenör,
våga också vara det!

 

Lärdomar –

  • du kommer att lyckas om du ger dig själv tiden,
  • ge aldrig upp,
  • fortsätt så länge du tror på din idé,

Nu är det din tur, vågar jag så vågar du!

Är DU en entreprenör?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv