Entreprenörden logo

Välkommen till Entreprenörden!

Nu har min blogg äntligen kommit igång och det känns helt fantastiskt. Tanken på att starta en blogg har aldrig tidigare nått mig, men efter att jag blivit kontaktad från flera håll om att berätta om mitt entreprenörskap, växte idén fram. Jag har arbetat med bloggen sedan i mars och har genom detta sett min vardag från ett helt annat perspektiv än tidigare. Att ständigt reflektera över hur man arbetar, pratar och planerar saker, för att om möjligt kunna skriva ner detta i bloggen, är mer ansträngande än man tror; MEN otroligt självutvecklande och roligt!

Tanken med bloggen är att du ska få ta del av mina och andras erfarenheter av entreprenörskap, få svar på aktuella frågor samt lyfta de funderingar som du grubblar över. När jag arbetade med bloggen under sommaren märkte jag hur stort kontaktnät jag har lyckats bygga upp sedan jag kom in i ”entreprenörssvängen” år 2013. Det är fantastiskt när jag tänker efter vilka otroligt drivna och duktiga personer jag har fått träffa, och något av det bästa är när man får chans att lyssna på deras livsresor. Jag är en frågvisperson och när jag genom mina möten med olika människor fått höra deras historier drömde jag mig ofta bort och tänkte – det där vill jag också göra och kunna!

Klara-maria-mach-5

Angående mitt entreprenörskap och företagande fick jag lära mig den hårda vägen, utan några riktlinjer eller mentorsvägledning– och när jag fick förfrågan om att berätta om min påbörjade karriär tänkte jag: Varför inte lika gärna berätta om min resa och det jag kan till så många som möjligt istället för till en liten grupp i en föreläsningssal? Jag är LÅNGT ifrån fullärd och det är mycket kvar som jag vill lära mig, men om jag via den här bloggen kan ge råd och tips till någon av er entreprenörer som läser detta, är jag nöjd. Jag har genom denna blogg bestämt mig för att hjälpa dig som är entreprenör eller som vill bli. Hör gärna av dig om du har någon fundering, jag kommer samla ihop de frågor som dyker upp och sedan besvara ett antal vid tillfälle.

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig, och vara ett stöd på vägen mot att nå dina drömmar.
-återigen Varmt Välkommen till Entreprenörden!

Ju mer man frågar desto visare blir man!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv