Entreprenörden logo

Coronaföretagaren – Allas, Klara-Maria frisk från covid-19 – efter sex veckors karantän

Under min coronasjukdom har jag blivit intervjuad av Allas.se

Efter att jag fick gå ut så intervjuad de mig kring allt och hur mina tankar går efter 36 dagar i karantän.

Du kan även finna artikeln här:

3 svar

  1. Såg den förra artikeln, där du säger att det på ett sätt kan vara värre för kvinnor. Det finns en ganska gammal artikel där forskarna menar att menscykeln kan påverka mottagligheten för influensa hos kvinnor. Kanske kommer något liknande att visa sig för detta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv