Entreprenörden logo

Ditt uppförande på möten !

Hur uppför du dig på möten ? ?
img_5129Hade under dagen ett intressant möte med en profil som arbetat med företagsutveckling och strukturering sedan …många år tillbaka ?…

Vi kom in på varför det är viktigt med nätverkande och vikten av att träffa personer “face-2-face”. Han berättade att under hans tid som chef, med många anställda, använde han knep för att se om medarbetarna verkligen var närvarande på mötena. Väldigt intressant! Han berättade att med enkla verktyg kan en person läsa av om medarbetaren mår bra, lyssnar eller om tankarna har flugit iväg. Som chef måste man se till att man förstår signalerna för att förstå sina medarbetare. Väldigt klokt uttalande… men då funderar jag ? hur många chefer eller ledare tänker så egentligen? Jag har upplevt att många profiler är chefer eller ledare för att de har fått den titeln inte för att de brinner för just det arbetet.
Hur många har jag inte träffat som sätter sina medarbetare
som “prio 3” istället för “prio 1”.
När en medarbetare svarar “jo det är bra” så slutar konversationen där trots att signalerna säger något annat… usch ? Jag tror säkert att även du har träffat på sådana personer.

Mitt möte berättade även hur kroppsspråket och hållningen avgör ditt intresse i mötet. Lutar man sig bakåt kan man snabbt bli klassad som “nonchalant” vilket jag inte tror många vill bli.

Därför är min uppmaning ☝? tänk till hur du agerar på möten och hur ditt möte reagerar på hur du uppför dig. Du kanske missar viktiga signaler ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv