Entreprenörden logo

Superwomen !

“Vad har du gjort idag?” En fråga som jag får ofta då många har inte förstått vad jag håller på med. Haha, det vet jag nog knappt själv ?
Men idag…vad har jag gjort idag? Jo, jag har varit vaken i 3 timmar hittills och sovit resten. Har väl fått någon sväng av någon form av migrän eller liknande ? Dessvärre tror många att entreprenörer är en supermaskin, typ superwomen , vilket jag känner mig som ibland – man vill göra allt direkt ? tyvärr går det inte alltid. 

Jag tänker tillbaka till min middag jag hade i Göteborg i fredags, då jag umgicks med entreprenörerna bakom Doers Magazine och Stil & Ansvar . Middagen bestod av att prata av sig kring sitt företagande och entreprenörskap. Vi diskuterade även mycket kring att många tycker att entreprenörer bör vara på ett sätt så att tillslut finns inte orken att stå emot utan man bygger upp en fasad för att tillfredsställa alla,
1. Personerna som förväntar sig att man ska vara på ett visst sätt, då de slutar ställa 17173 frågor
2. Sig själv, då man lägger energin på att bygga sin verksamhet istället för att streta emot

Vad är rätt och fel? Det är en fråga som bör ställas av båda parter…Många har nu diskuterat att balansen är det viktigaste. Men vad är balans egentligen?
Därför vill jag med denna bild visa er, ibland är jag den superwomen som förväntas av mig men ibland finns det dagar där jag struntar i allt och ser ut såhär !
Allt gott till er nu ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv