Entreprenörden logo

Entreprenuerweek, resan och första dagen

Min första resa till Thailand, min första resa med någon annan än familj eller nära vän, min första resa med entreprenörer!

Under våren fick jag en inbjudan från styrelseproffset och entreprenören Thomas Sonesson. Inbjudan innebar att 40 entreprenörer får tillsammans uppleva Entreprenuerweek, Entreprenörsveckan, i Thailand. Det tog inte lång tid tills jag skrev till Thomas att jag kommer! Jag tror han blev ganska förvånad över min snabba respons, men han förstod nog ganska snabbt att jag är väldigt spontan av mig =)

Från den dagen har jag räknat ner till Entreprenörsveckan – och nu var det dags för dagen D. Trots att jag längtat så mycket kände jag mig överstressad….jag har precis involverat mig i ett nytt projekt och jag kände inte att Thailandresan låg rätt i tiden. Kvällen innan vi åkte satt jag med bokföring och höll på att strukturera upp kommande Entreprenörddag samt att jag inte hade packat. Men mitt i allt detta uppdaterar Thomas en kommentar för att tagga igång oss (vilket han gjort varje dag under förra veckan): ”Är det någon som undrar “hur i helvete kunde jag boka in detta när jag har så mycket att göra”? Men jag lovar det är värt det. Det ser vi till tillsammans. Ses på Arlanda imorgon eller i Khao Lak i övermorgon….” Väldigt skönt att han skrev det och just då. Då förstod jag att jag inte är den enda och jag kunde med gott samvete fortsätta arbeta en stund till.

På lördagen kl 10.30 blev jag upphämtad av Matilda Mielind, fantastisk frisörentreprenör, och hennes partner. Lika stressad som dagen innan försöker jag packa ner det sista och tar på mig ytterkläder för att möta dem. Det jag märkte snabbt när jag träffade på Matilda, men även resterande entreprenörer på Arlanda, var att jag hade tagit på mig fel kläder när jag ska åka till Thailand….Alla hade någon form av sneaker (jag=ankelboots) och vindjacka (jag =vinterpäls) – men är det vinter i Sverige när vi landar om 9 dagar, då kommer jag vara förberedd!

Nu har vi äntligen landat, tagit oss till hotellet, ätit lunch, snackat skit och placerat oss på våra hotellrum (regn utomhus!). Snart är det dags för middag och invigning av veckan.

Jag har en känsla att detta kommer bli en grymt rolig vecka och väldigt lärorik. Detta är ett gäng där alla bjuder på sig själv, alla pratar med alla, skrattet är det jag hör högst bland alla konversationer och alla välkomnar alla med öppna armar.

Om denna grupp inte kommer skapa magi – då vet jag inte vilken grupp som kommer göra det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv