GE UPP!

Men varför håller du fortfarande på med din idé? Den är ju värdelös! Du kommer aldrig lyckas! Blir det inte enklare om du bara är anställd?

Jag har fått så många olika negativa kommentarer under min tid som entreprenör. Har du inte fått några än kommer du sannolikt att få några kommentarer inom en snar framtid. Ibland kan dessa kommentarer verkligen sätta huvudet på spiken för hur du känner just där och då. Men blir du verkligen nöjd om du ger upp? Det tror i alla fall inte jag… Visst är det alltid skönare kortsiktigt att ta den enkla utvägen, men då försvinner samtidigt ditt driv och passion.

För någon vecka sedan såg jag ett inlägg på Facebook om Meryl Streep och hennes provspelning för filmen King Kong. Hon skrev att anledningen till varför hon inte fick rollen som hon provspelade för, var för att de ansåg att hon var för ful. Vidare skrev hon ”Detta elaka yttrande kunde antingen förstöra mina drömmar om att bli skådespelerska eller ta mig i kragen och tror på mig själv.” Hon gjorde en helrätt analys”

geuppI fall jag hade gett upp varje gång någon sa att jag inte kommer att lyckas – skulle jag aldrig vara där jag är idag. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt blir sårad av den sortens kommentarer, men den känslan kan omvandla till energi för att bevisa att man faktiskt kan lyckas!

Därför ger jag DIG tipset – ge inte upp! Har du energi och glädje är det bara att köra, när det slocknar byter du bara spår. Jag har inte gett upp än, det ska inte du heller göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.Obligatoriska fält är markerade *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.