Entreprenörden logo

Sommarinspiratör – Maddja Nazari grundare av Leadfront

Maddja, 35 år är en digital strateg med stort intresse för teknik och data. Idag bor hon i Stockholms innerstad tillsammans med sin sambo och när höstens mörkaste månader faller in kan du hitta Maddja i hennes semesterhem i Marbella. För 11 år sedan flyttade hon till Sverige från Iran för att studera och idag driver hon eget företag.

Drömmen om ett bolag

Jag har alltid haft en dröm om att få driva eget företag innan jag fyller 30 år – den drömmen gick uppfyllelse då Leadfront grundades en månad innan jag fyllde 30. Min passion för att skapa något större än mig själv var grunden till varför jag startade Leadfront. 

Genom åren som arbetstagare såg jag ofta hur arbetsgivare inte satte sina medarbetare först och tog kortsiktiga beslut som ledde till att de tappade personal. Jag ville inte ha det så på mitt bolag, utan jag ville starta ett bolag som är baserat på respekt, tillit och gemenskap. Anlita starka och kunniga personer så att vi tillsammans kan skapa någonting som vi skulle kunna vara stolta över. 

Konsultföretaget, Leadfront

Leadfront är ett konsultföretag specialiserat på digitalisering av kundupplevelser. Vi är engagerade i att hjälpa våra kunder att överträffa de ständigt ökande kundkraven på service och relevans.

Digitalisering är inte bara en teknisk utveckling, utan en revolution i hur vi tänker och beter oss. Leadfront kombinerar modern teknik, processer och människor för att ge företag en superkraft att överträffa marknadens förväntningar på kundupplevelsen. Målet är att vara bäst på det vi gör och att vara det ultimata valet för kunderna när det kommer till digitalisering inom sälj och marknadsföring. 

Vad motiverar dig?

Jag är en “doer” och älskar att hitta lösningar till komplexa problem. Både privat och på jobbet drivs jag av att både utveckla samt utvecklas. Jag vill gärna lära mig nya saker och bli en bättre människa för varje dag som passerar. Mitt analytiska tänkande i kombination med min uthållighet för att nå resultat ger mig kraften att inte ge upp när jag stöter på hinder.

Mitt motto i livet är: ‘Love yourself, love what you do and do it with whom you love, and then the magic happens’.

Vilka lärdomar har du med dig från din entreprenörsresa?

Att ha tålamod och vara ihärdig. Framgång kommer inte över en natt, det kräver hårt arbete. Men det gäller att man tror på sig själv och inte låter problem stoppa en. “What doesn’t kill you makes you stronger”! Ibland har det varit svårt att hålla en bra life-work balance, men det är något jag blir bättre på hela tiden. Jag har lärt mig att delegera ansvar och att inte ta på mig för mycket. 

Maddjas tips till andra entreprenörer

Att vara en duktig entreprenör betyder inte att man måste arbeta dygnet runt. Man måste lära sig att hantera stressen och att använda sin egna och företagets resurser på ett effektivt sätt. Misstaget jag tror andra kan göra i början är att ha för höga krav på sig själva. Att man förväntar sig att ens arbete ska ge resultat väldigt snabbt. Att driva företag är som att plantera blommor: Man måste tro på processen, göra sitt bästa, vara ihärdig och till slut kommer resultaten. 

This or that med Maddja Nazari

Vill du komma i kontakt med Maddja?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Om Klara-Maria

Presentationen ”Här är en entreprenör” kändes mäktig första gången jag fick den. Jag ska hjälpa dig att få samma känsla. Denna blogg är alltså ett stöd för dig som är entreprenör med eller utan ett bolag.

Läs mer om Klara-Maria

Instagram

Tidigare inlägg

Kategorier
Arkiv